SÄHKÖURAKOINTI

Sähköurakointiin kuuluu työt pienistä isoihin ja vaativiin urakoihin. Hoidamme julkisten, teollisuus- ja toimistorakennusten sekä asuinkohteiden sähkötyöt ammattitaidolla – 30 vuoden kokemuksella.

 

 

HUOLTO JA KORJAUSTYÖT

Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa sähköön liittyvät huolto- ja korjaustoimenpiteet. Olipa kyseessä pistorasian asennus, kiukaan kytkentä tai jokin isompi ongelma – meiltä saat asiantuntevan avun yli 30 vuoden kokemuksella.

Suomen Turvatekniikan keskuksen hyväksymänä liikkeenä suoritamme myös paloilmoitusjärjestelmiä koskevia huolto- ja korjaustoimenpiteitä.

Käytössämme olevat tuntiveloitusperiaatteet:

LÄMPÖKUVAUSTYÖT JA KUNTOKARTOITUS

Suoritamme kiinteistöjen sähköjärjestelmien ja niiden sähkökeskusten lämpökuvauksia ja havaittujen puutteiden korjaustöitä. Meillä on lämpökuvausten suorittamiseen sertifioitu lämpökuvaaja ja hyväksytyt lämpökuvauslaitteet. Sähköjärjestelmien lämpökuvauksista saat käyttöösi kattavan dokumentin, jossa on havainnollistettu lämpökuvauksen esiintuomat ongelmakohdat ja ehdotus korjaustoimenpiteistä.

Teemme myös kiinteistöjen kuntokartoituksia. Kuntokartoituksessa tarkoituksena on löytää sähköverkon riskipaikat ja turvata kiinteistön sähköverkon toimivuus myös tulevaisuudessa. Kuntokartoituksesta saat käyttöösi dokumentin, jossa on esitetty kiinteistön sähköverkon kriittisimmät puutteet ja korjaustoimenpiteet käyttöturvallisuuden parantamiseksi.

Kiinnostuitko?